Кошик
53 відгуків
+380964844394
+380964844394
+380445993710
+380631950844
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Икра морепродукты
Червона лососева ікра горбуша ТМ Copper River (Куппер Рівер) перший сорт-500 грам, фото 1
Червона лососева ікра горбуша ТМ Copper River (Куппер Рівер) перший сорт-500 грам, фото 2Червона лососева ікра горбуша ТМ Copper River (Куппер Рівер) перший сорт-500 грам, фото 3

Червона лососева ікра горбуша ТМ Copper River (Куппер Рівер) перший сорт-500 грам

1 200 грн.

  • В наявності
Червона лососева ікра горбуша ТМ Copper River (Куппер Рівер) перший сорт-500 грам
Червона лососева ікра горбуша ТМ Copper River (Куппер Рівер) перший сорт-500 грамВ наявності
1 200 грн.
Купити
+380964844394
  • +380445993710
  • +380631950844
+380964844394
  • +380445993710
  • +380631950844
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Червона ікра лососевих порід горбуші.

Виробник: ТМ River Copper Seafoods, Inc., USA

Країна: Америка, Аляска, США

Сировина для виробництва: Америка Аляска США лососева риба горбуша (Oncorhynchus gorbuscha).

Зовнішній вигляд: ікра одного виду риб, ікринки чисті, цілі, однорідні за кольором, без плівок і згустків крові.

Консистенція: ікринки пружні, зі злегка вологою або сухою поверхнею, відділяються одна від іншої - при розморожуванні.

Смак: приємний, характерний ікрі даного виду риби.

Посол: помірний.

Фасовка: 500 грам

Упаковка: пластик з термо плівкою.

Консервант: без консервантів

Нерест 2020 рік

Термін зберігання: до 24 місяців.

Температура зберігання: від 4°С до 6°С

Ікра горбуші від американського виробника Рівер Куппер (River Copper Seafoods, USA) відома в усьому світі і є еталоном якості червоної ікри. Кожен етап виробництва цієї ікри строго регламентований і опрацьований до найдрібніших деталей, що дозволяє отримувати продукцію найвищої якості. Заводи розташовані безпосередньо на березі, тому термін від вилову до надходження сировини на переробку не перевищує 12-15 годин. Цілісна горбуша надходить на завод і міститься в резервуарах з холодною водою до початку переробки. Ікру вилучають з риби, промивають, солять. Після проходження основних стадій виробництва незалежний експерт з Японії градирует всю вироблену ікру, розділяючи її на сорти №1, №2 і №3. Після цього вона фасується в упаковку вимогам клієнтів і заморожується в надпотужних морозильних камерах при температурі -40 С. Моментальна заморожування дозволяє зберегти всі корисні якості ікри. У кожного виробника свої стандарти якості і правила, згідно з якими ікра поділяється на грейди, але основні правила одні для всіх. Характеристики ікри горбуші, сорт №1 - зерно незбиране, що лопнули зерна не присутні після розморожування немає стечка (рідини) - це означає, що немає лопнули зерен - відсоток солі від 2,5 до 3,5 (відсоток солі в 2-му і 3-му сорті вище - чим соленее ікра, тим нижче його сорт) - зерна одного розміру - червоний колір. Всі ці ознаки ікри 1-го сорту ви можете спостерігати в ікрі від River Cooper Seafoods, фасовка 0,5 кг. Колір замороженої ікри світлий (помаранчевий), але варто їй розморозитися, вона набуває яскраво-червоний, характерний колір ікри горбуші. Після розморожування ікра повністю готова до вживання. В замороженому вигляді термін зберігання 2 року, після розморожування 1-2 тижні. Основна перевага замороженої ікри - це відсутність шкідливих консервантів і фарбників! Для замітки: корисні властивості червоної ікри - містить до 30% білка, який легко засвоюється і особливо необхідний зростаючому дитячому організму, а також тим, хто набирає м'язову масу або відновлює здоров'я - джерело поліненасичених жирних кислот (або вітамін F), які незамінні для судин і нормального обміну речовин на клітинному рівні - містить вітаміни A, E, D і фолієву кислоту.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 200 грн.