Риба форель свіжеморожена преміум Норвегія 4/5 кг
540 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- Готово до відправки
- +380 (63) 195-08-44
- +380 (63) 195-08-44
Риба форель свіжоморожена з головою, патрошена, 4/5 кг
Країна походження Норвегія преміум
М’ясо форелі містить багато корисних речовин для харчування людини — вітамінів, мікроелементів, жирних кислот, незамінних амінокислот, високоякісного білка. Залежно від виду та умов проживання хімічний склад форелі може дещо змінюватися, але в середньому енергетична цінність риби становить 88 кКал на 100 грамів. Вона багата на такі компоненти, як білки, жири, вітаміни А, Д, Е, В; макроелементи: залізо, кальцій, цинк, хлор, хром, фосфор, селен, нікель, фтор; жирні кислоти Омега-3 і Омега-6.
Фортель багата на жирні кислоти, корисні для серця й судин, а регулярне споживання їжі запобігає утворенню холестеринових бляшок. Оскільки калорійність вдвічі нижча від насінини, рекомендується вживати її навіть при дієті.Форель люб’язна кулінарами цілого світу. Запах свіжоголовленої риби злегка нагадує свіжі огірки, а за смаком вона може конкурувати з вугром або стерлядою. Форель можна використовувати у різних видах: сушеній, смаженій, солоній, солоній, куховарній, барбекю або шашлик, маринуванні в спеції та оцті. На Кавказі традиційно подають гранатовий соус, а в Японії використовують для виготовлення суші, ролей, садів та інших страв східної кухні. Копчена форель чудово поєднується з пивом і сухими винами, а солона — з міцними напоями.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 2 кг |
Країна виробник | Норвегія |
Тип | Морська риба |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вид риби | Форель |
Ціна за 1 кг | 290 |
Основні | |
Вид продукції | Свіжоморожена риба |
- Ціна: 540 ₴/кг