Виробник Фінляндія, Естонія
Ікра червона форелі шокового заморожування. Без шкідливих консервантів.
Фасування 400 грамів. Після розморожування готова до вживання.
Ікра форелі білок, який організм засвоює легше м'ясного та молочного, а також омега три та шість, комплекс вітамінів і макро-, мікроелементів. В ікрі висока концентрація йоду, кальцію, фосфору, заліза, магнію. Є вітаміни групи B, а також А, D і E. Купити ікру форелі варто для зміцнення імунітету та інших корисних властивостей:
- зменшує рівень холестерину, запобігаючи розвитку атеросклерозу;
- покращує стан серця й судин;
- підвищує опірність стресам і бореться з безсонням;
- зміцнює кістки, нігті та волосся;
- сприятливо впливає на стан шкіри;
- заповнює брак заліза в вагітних і хворих з анемією, викликаною дефіцитом елемента.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Естонія |
Види ікри | Червона ікра |
Ґатунок | Перший |
Класифікація | Зерниста |
Види червоної ікри | Форелева ікра |
Фасовка | Баночна |
Упаковка | Скляна банка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 200 ₴